Як правильно підібрати колір тротуарної плитки? ПОРАДИ ФАХІВЦІВ

Як правильно підібрати колір тротуарної плитки? ПОРАДИ ФАХІВЦІВ

Виготовлення бруківки передбачає технологію, в результаті якої колір плитки з різних партій ніколи не буде ідентичним. Різниця у відтінках насправді - незначна, проте якщо вимостити всю площу плиткою із одного піддона і почати докладати з іншого - різниця може бути помітною.

Як вирішити цю проблему - пояснюють фахівці луцької компанії-виробника Le Bruk.

“Для того, щоб вирішити проблему із різницею в кольорі при облаштуванні території, ми використовують так зване “правило трьох піддонів”. Його суть полягає в тому, що бруківку одночасно вкладають щонайменше із трьох різних піддонів, при цьому - майстри почергово беруть плитку із різних рядів. Таким чином відтінки змішуються і створюють однотону площину на всій території”, - пояснює директор компанії Le Bruk Ігор Констанкевич.

Особливо це правило актуальне для бруківки із забарвленням колор-мікс. Якщо почергово використовувати плитку з різних піддонів, загальний малюнок матиме естетичний на неповторний вигляд.

Нагадаємо, до 14 вересня Le Bruk пропонує акційну ціну на бруківку «Носталіт» сірого кольору: 199 грн/м2. Ця бруківка має гарні експлуатаційні якості та завдяки особливій формі створює оригінальну поверхню мощення.

Як правильно підібрати колір тротуарної плитки? ПОРАДИ ФАХІВЦІВ

Як замовити «Носталіт» або іншу бруківку Le Bruk?

Телефон: 067 334 11 12

Cайт - https://lebruk.com/

Facebook - https://www.facebook.com/brukivkalebruk

Instagram - https://instagram.com/lebruk.lutsk

Можливо зацікавить