Як проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему руху

Як проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему руху

Депутат Луцької міськради Михайло Наход пропонує лучанам долучитися до обговорення схем руху відремонтованим проспектом Волі.

Про це він написав у себе на сторінці та запитав думки у лучан.

На засіданні робочої групи з організації дорожнього руху при департаменті ЖКГ Луцької міської ради обговорили та прийняли рекомендаційні рішення щодо організації руху та паркування на окремих проблемних ділянках у місті Луцьку.

На ділянках: «вулиця Шопена – поворот на вулицю Нестора Бурчака (колишня Некрасова)»; «перехрестя вулиць Львівська – Даньшина (напроти ЖК «Сафрон)»; парковка автомобілів таксі напроти ЦУМу, а також «перехрестя вулиць Конякіна – Зацепи». По усіх цих ділянках рекомендували встановити дорожні знаки «стоянка заборонена», щоб не створювати перешкод для руху автотранспорту та запобігти аварійним ситуаціям. Одночасно Михайло Наход наголосив на необхідності облаштувати додаткові місця для паркування авто на заміну цим ділянкам поряд, де плануються впроваджувати заборони.

Але найважливіше питання стосувалося розгляду схеми та пропозицій з покращення дорожнього руху на відремонтованому проспекті Волі після завершення капітального ремонту.

«Додаю до цього допису фото схем (пропозицій по дорожній розмітці та знаках) по усій протяжності відремонтованого проспекту, щоб кожен, хто має бажання та необхідні знання міг висловити свої фахові пропозиції. Відразу інформую, що проєкт схеми не остаточний і до нього ще будуть вноситися зміни, які озвучували колеги на засіданні робочої групи. Я запропонував, після внесення до схеми усіх озвучених змін, винести її на громадське обговорення. Проспект Волі – центральна вулиця міста по якій щодня рухаються тисячі лучан та гостей на авто, пішки, велосипедами, тут проживають і працюють дуже багато людей і те, наскільки він буде зручним для всіх має вирішувати не вузьке коло фахівців, а мають бути враховані інтереси більшості. Громадське обговорення у будь-якій формі дозволить зняти багато потенційних конфліктів і непорозумінь. Вважаю, що максимальна кількість думок мають бути почутими і врахованими перед остаточним рішенням щодо організації дорожнього руху центральним проспектом міста», - йдеться у дописі.

Як проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему рухуЯк проспектом Волі мають їздити авто? У Луцьку обговорюють схему руху

Читайте також:

Можливо зацікавить