Як у головному соборі Луцька провели богослужіння на Різдво

Як у головному соборі Луцька провели богослужіння на Різдво

7 січня 2023 року у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку пройшла святкова служба на Різдво за старим календарем.

Очолив літургію митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Про це повідомили на сторінці Волинської єпархії ПЦУ у фейсбуці.

Напередодні, у Навечір’я (Святвечір), під проводом владики традиційно відбулася всенічна. З митрополитом служили декан протоієрей Микола Нецькар та інше духовенство.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що освячення води на Волині на Водохреще цього року відбуватиметься за старим календарем, тобто 19 січня. Проводити дві святкові служби за юліанським і новоюліанським календарями, як це відбулося з Різдвом, не будуть.

Читати також:

Як у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на РіздвоЯк у головному соборі Луцька провели богослужіння на Різдво

Можливо зацікавить