Як у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділ

Як у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділ

У Луцьку Центральний ринок продовжує працювати після пожежі, яка виникла тут вночі 15 грудня. Тоді загорівся торговий павільйон Центрального ринку. Займання гасили понад тридцять пожежників і 9 одиниць техніки впродовж майже півтори години. Внаслідок пожежі павільйон, де торгували ковбасами, сирами та маслом вигорів повністю.

Як зазначили виданню ВСН в адміністрації ринку, наразі він працює у штатному режимі.

Детальніше коментувати ситуацію представники ринку відмовилися.

Наразі підприємці, які раніше торгували в згорілому павільйоні, переїжджають у нове приміщення, що знаходиться всередині самого ринку. Проте таких поки небагато. Загалом тут працює біля 10 торгових точок.

Як у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділ

Продавці кажуть, що клієнти вже потрохи йдуть, але ще не всі знають, що їх перемістили. 

«Всі переїхали сюди десь тиждень тому. Але з часом люди звикнуть і будуть ходити. А поки для нас все тут нове і потрібно трохи призвичаїтися», - розповідає одна з продавчинь. 

Як у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділЯк у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділ

На питання чи отримають підприємці хоч якусь компенсацію за згорілі холодильники й товар, продавчиня розсміялася: «У нашій державі таких див не буває».

Як у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділЯк у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділЯк у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділЯк у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділЯк у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділЯк у Луцьку виглядає Старий ринок після нічної пожежі та куди перенесли ковбасний відділ

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Глушець вночі горів торговий павільйон Центрального ринку. На час прибуття рятувальників вогонь вже охопив покрівлю павільйону та поширився внутрішнім приміщенням. Рятувальники не допустили поширення полум’я на торгові ряди та врятували частину будівлі. 

Наразі причина пожежі й досі не встановлена. Про неї лише здогадуються підприємці, які замість своїх прилавків вранці побачили згарище.

Проте поліція Волині порушила кримінальну справу стосовно нічної пожежі на Центральному ринку Луцька.

Місцеві підприємці сумніваються у звичайному замиканні чи перепаді напруги. 

Читайте також:

Можливо зацікавить