Як у волинських лісах підгодовують диких тварин

Як у волинських лісах підгодовують диких тварин

В угіддях волинських лісгоспів встановлені спеціальні годівнички для диких тварин.

Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства. 

 З настанням холодів тваринам у лісі стає все важче самостійно знайти їжу, а під товстим сніговим покривом це часто взагалі неможливо. Тому всі годівнички у лісі зараз наповнені необхідними харчами та ласощами. Тварини ці місця знають і часто їх відвідують. А з допомогою фотопасток це можна і побачити.

Щодня єгері перевіряють, чи достатньо наповнені годівнички. І за потреби поновлюють запаси. Їдучи в ліс, незважаючи на погодні умови.

Загалом в угіддях волинських держлісгоспів є спеціальні годівнички для козуль та оленів - понад 200 штук, підгодівельні майданчики для кабана - їх у мисливських угіддях держлісгоспів облаштовано 350, солонців - понад 700 штук. Створено 50 підгодівельних комплексів. Також - навіси для підгодівлі фазана. Зараз їх уже понад 100.

Як у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тваринЯк у волинських лісах підгодовують диких тварин

Можливо зацікавить