Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»

Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»

Свіжі квіти - це окраса кожної домівки, святкової дати чи теплої зустрічі. А зараз, коли позитивні емоції та приємні дрібнички - у великому дефіциті, квіти - це ще й хороший спосіб відновити емоційну рівновагу.

Про те, як обрати квіти і створити за їхньою допомогою гарну атмосферу, знають у магазині “Квіти “Донна Роза”, що віднедавна працює на новому ринку у селі Княгининок. Адже правильно підібрати букет до певного місця чи події - це справжнє мистецтво.

В асортименті магазину “Квіти “Донна Роза” - лише свіжі квіти. Акцент на класичних варіантах - троянди, хризантеми, іриси, еустоми, гвоздики тощо. Деякі квіти привозять із-за кордону, проте є і домашні сорти. 

В магазині також є декілька варіантів вазонів, асортимент яких планують розширяти.

Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»Які магазини працюють на новому ринку в Княгининку? Квіти «Донна Роза»
 

На новому ринку у Княгининку є можливість купити торгове місце, на вибір є приміщення від 17 до 30 м2. Ціна - 750 $/м2

Також на ринку є можливість взяти в оренду магазин. На вибір є декілька приміщень площею 29,67 м2. Вартість - 250 грн/м2, плюс ринкові витрати. Також за орендарем зберігається першочергове право викупу магазину.

Деталі щодо купівлі та оренди можна дізнатися у відділі продажів Будівельної компанії “Інвестор”: 

096 030 20 10

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

Можливо зацікавить