У сусіда є світло: на що скаржились лучани до міськради

У сусіда є світло: на що скаржились лучани до міськради

У січні на гарячу лінію Луцької міської ради надійшло понад 2 тисячі звернень. Найбільше було спрямовано «Волиньобленерго»: лучани скаржилися на відсутність світла у них і наявність його у сусідів.

Про це стало відомо у понеділок, 13 лютого, під час оперативної наради міського голови.

Як повідомила директорка департаменту ЦНАП Лариса Карп'як, за січень 2023 року від громадян до групи оперативного реагування «15-80» департаменту Центру надання адміністративних послуг у Луцьку надійшло 2366 телефонних звернень. 

Зазначається, що більшість стосувалася надання інформації, консультацій щодо роботи «пунктів незламності», структурних підрозділі міської ради тощо.

Заразом найбільше звернень - 379 - було передано в ПрАТ «Волиньобленерго». Вони були пов'язані із відсутністю електропостачання в житлових будинках та недотримання графіків відключення. Інформують: у січні лучани нарікали, що в одних будівлях вимикають світло тричі на добу, а в інших напруга подається цілодобово.

Крім цього, були і такі звернення, пов'язані із неможливістю з'єднатися по телефону з контакт-центром підприємства.

133 звернення було передано ДКП «Луцьктепло». Надходили нарікання на неналежні параметри опалення та гарячого водопостачання в ряді будинків: Стрілецька, 35, Воїнів-Афганців, 4, На Таборищі.

86 звернень було передано в КП «Луцькводоканал». Зокрема, 26 січня проводилися роботи із заміни запірної арматури на водогоні діаметром 600 метрів на вулиці Дубнівській, 26. Внаслідок цього протягом всього дня правобережна частина міста була без водопостачання орієнтовно до 19:00. 

КП «Луцьксвітло» отримало 34 звернення, а «Волиньліфт» - 10. На виконання в «Луцькспецкомунтранс» за січень було передано три звернення, у відділ транспорту - 26 звернень. Ще чотири переадресовано КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

До департаменту муніципальної варти передали 32 телефонні звернення. Ще 60 стосувалися роботи житлово-комунального господарства міста. На контролі залишаються звернення щодо ремонту дорожнього покриття на вулицях Даньшина, Єршова, Галки Гулевичівни, 8, Дубнівській, 79, ремонту пішохідного тротуару на вулиці Єршова, 9а-11.

Протягом січня 2023 року на адресу керівництва міської ради розглянуло 248 письмових звернень громадян, зокрема 34 - від вимушено переміщених осіб. Вони зверталися щодо надання матеріальної допомоги та вирішення житлово-комунальних питань. 

Читайте також:

Можливо зацікавить