Якою буде рання весна на Волині

Якою буде рання весна на Волині

Протягом тижня на Волині утримуватимуться мінусові температури вночі. Також мешканців області попереджають про сніг та ожеледицю.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Гончаренко, яка склала прогноз погоди на найближчі п’ять днів.

У вівторок, 7 березня, буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, удень без істотних опадів. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважатиме західного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура в області вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла. Температура в Луцьку вночі сягатиме 1-3° морозу, вдень – 4-6° тепла.

У середу, 8 березня, прогнозують хмарну погоду. Невеликий сніг із дощем. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – від 3° морозу до 2° тепла, а вдень – 3-8° тепла.

Хмарно також буде 9 березня. Інколи дощ та сніг. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважатиме південно-східного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла.

10 березня буде хмарно. Часом невеликий дощ і сніг. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний (5-10 метрів за секунду). У середньому в області температура вночі сягатиме від 4° морозу до 1° тепла, а вдень – 2-7° тепла.

У суботу, 11 березня, прогнозують хмарну погоду. Інколи дощ, подекуди з мокрим снігом. Вітер південний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 2-7° тепла.

Читайте також: 

Головне фото - Волинські новини

Можливо зацікавить