Його батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм Мельничуком

Його батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм Мельничуком

Жителі Павлівської громади провели в останню дорогу 27-річного Олексія Мельничука, який загинув у бою з російськими окупантами 26 грудня в районі населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області.

Рідні, друзі, представники влади, побратими, священнослужителі та односельці зібралися на родинному подвір’ї Мельничуків, щоби висловити безмежну вдячність Героєві, який віддав своє молоде життя за Україну, за її незалежність, територіальну цілісність та за майбутнє кожного з нас. Про це повідомили у Павлівській громаді.

Під звуки військового оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною вірного сина України з рідної домівки до місцевого храму та місця спочинку.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп.

В Олексія залишилася мама, тато, котрий захищає кордони нашої держави, сестра та брат.

Його батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм МельничукомЙого батько також воює за Україну: на Волині попрощалися з Героєм Олексієм Мельничуком

Можливо зацікавить

втрати

Загинув унаслідок мінометного обстрілу позицій: на Волині прощатимуться з Героєм Русланом Литвинчуком

Авдіївський напрямок

Відчував, що загине: захиснику з Волині не вдалося вижити під фактично безперервними ворожими обстрілами

поховання військового
фото

«Справжній солдат»: на Волині в останню земну дорогу провели Героя Геннадія Гогулю

загибель Харківщина

Навіки 24: на війні загинув молодий захисник з Луцької громади Григорій Савчук

війна

Трагічні Великодні свята: на війні загинув Герой з Волині Ярослав Каламуняк

Смертельна ДТП у переддень Великодня: на Волині прощатимуться із трагічно загиблим військовим

Смертельна ДТП у переддень Великодня: на Волині прощатимуться із трагічно загиблим військовим

Життя обірвала хвороба: на Волині прощатимуться із померлим військовослужбовцем Андрієм Беднарчуком

Життя обірвала хвороба: на Волині прощатимуться із померлим військовослужбовцем Андрієм Беднарчуком

на щиті Луцьк

«Повертаємось з родинних свят у страшну реальність»: до Луцька востаннє повернуться полеглі Герої

полон війна

Двічі пройшов російський полон: Герой з Волині загинув під час кулеметно-мінометного обстрілу