Йому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим Героєм

Йому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим Героєм

Сьогодні, 17 березня, ковельчани попрощалися з Олексієм Дейнекою, повідомляють у Ковельській міській раді. 

Хлопець зустрів наступ російських окупантів, будучи в армії. Загинув Герой 27 лютого біля міста Токмак Запорізької області. Йому було лише 20 … Час надій, мрій, сподівань, які безжально обірвала ця страшна війна.

“Ще один ковельчанин Олексій Дейнека віддав життя за Україну. Ще зовсім хлопчина, але він встиг стати справжнім чоловіком, захисником, Героєм. Довго його очікували рідні — батьки, бабуся Мирослава Іванівна, для якої він став сином. Олексій був світлою людиною. Сьогодні його проводжають однокласники, друзі. Це — наша молодь, яка збудує Україну, яка буде достойна пам’яті Олексія і всіх воїнів, які полягли за нашу Батьківщину”, – зазначив під час громадянської панахиди міський голова Ігор Чайка.

Олексій навчався у школі №12. Він мав багато друзів, був творчою, працелюбною, веселою людиною, з прекрасним почуттям гумору. Його ніколи не бачили сумним. Хлопця дуже поважали однолітки за справедливість, добродушність, відкритість.

Завдяки таким як Олексій Дейнека в України є майбутнє. Ковельчани на колінах віддали шану полеглому Герою.

Йому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим ГероємЙому було лише 20: У Ковелі попрощалися із загиблим Героєм

Можливо зацікавить