З мапою України: Анджеліна Джолі носить каблучку, подаровану в Україні

З мапою України: Анджеліна Джолі носить каблучку, подаровану в Україні

Голлівудська актриса та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі, яка нещодавно приїхала до військового Львова, щоб відвідати дітей, які постраждали внаслідок російської агресії, зараз носить каблучку із зображенням карти України.

Срібну прикрасу подарував Анджеліні український ювелірний завод «ОНІКС», - передає Vogue

Знімком поділився харківський виробник на своїй сторінці в Instagram.

«Безмежно раді, що нам вдалось подарувати нашу фірмову каблучку «Карта України» Анджеліні Джолі. Прекрасна згадка про прекрасну країну», - написав бренд.

Виробник презентував срібну каблучку Анджеліні Джолі під час її візиту до Львова. Нагадаємо, що 30 квітня голлівудська акторка приїхала до Львова з приватним візитом. Про результати поїздки вона написала на своїй сторінці в Instagram. Цей візит привернув увагу не тільки українських, а й світових ЗМІ. Він став дуже важливим для України, адже вкотре наголосив на важливості допомоги українському народові.

З мапою України: Анджеліна Джолі носить каблучку, подаровану в УкраїніЗ мапою України: Анджеліна Джолі носить каблучку, подаровану в УкраїніЗ мапою України: Анджеліна Джолі носить каблучку, подаровану в Україні

Можливо зацікавить