З надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія Приймака

З надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія Приймака

25 травня Підгайцівська громада попрощалася із загиблим захисником України Віталієм Приймаком, уродженцем села Липини.

Бійця відспівали у Свято-Хрестовоздвиженському храмі та поховали у рідному селі, - повідомили на сторінці громади у Фейсбуці

Чимало мешканців громади прийшли провести Героя в останню путь, серед них – рідні, друзі, представники влади, односельчани, побратими та небайдужі люди.

Велелюдна жалобна хода пройшла вулицями рідного села Віталія у супроводі оркестру. Односельчани зі сльозами на очах та стоячи на колінах проводжали Героя.

«Зі слів дідуся Віталія, Павла Васильовича Приймака, він був гарною людиною, справжнім помічником. Герой до останнього вірив у краще, з надзвичайною волею, силою та вірою в Україну боронив Батьківщину і, на жаль, віддав своє молоде життя в 23 роки.

У ході бойових дій на Донеччині військовослужбовець був важко поранений снайпером. Врятувати бійця медикам не вдалося. Серце Героя перестало битися 19 травня 2022 року», - повідомили у дописі. 

Джерело фото - Православна Волинь 

З надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія ПриймакаЗ надзвичайною вірою в Україну боронив Батьківщину: В останню путь провели волинянина Віталія Приймака

Можливо зацікавить