«За сприяння війську»: депутат міськради на Волині отримав нагороду Головнокомандувача ЗСУ

«За сприяння війську»: депутат міськради на Волині отримав нагороду Головнокомандувача ЗСУ

Депутат Ковельської міської ради Андрій Мілінчук отримав отримав почесний знак «За сприяння війську» від Головнокомандувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного.

Про це Андрій Мілінчук повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

До відзнаки волинянина представили ще цьогоріч у березні, а отримав він її – у квітні, якраз за кілька днів до Великодня.

Нагороду депутату Ковельської міської ради присвоїли за значний особистий внесок у наданні допомоги підрозділам ЗСУ та активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану.

«Для мене велика честь допомагати своїй країні. А нагорода від того, кого називають «залізним генералом» та легендарною постаттю в історії України – величезний стимул не спинятися і щоденно робити все можливе для Перемоги над ворогом. Хочу подякувати військовим, які захищають нас, щоб тут ми могли бути для них надійним тилом. Разом до Перемоги!» - прокоментував Андрій Мілінчук.

«За сприяння війську»: депутат міськради на Волині отримав нагороду Головнокомандувача ЗСУ«За сприяння війську»: депутат міськради на Волині отримав нагороду Головнокомандувача ЗСУ

Читайте також: 

Можливо зацікавить