«За сприяння воєнній розвідці України»: колишня ескортниця отримала відзнаку від ГУР. Фото

«За сприяння воєнній розвідці України»: колишня ескортниця отримала відзнаку від ГУР. Фото

3 березня популярні українські блогери зустрілися із представниками Офісу Президента, в тому числі з радником Михайлом Подоляком. Ввечері інфлюенсерка Ксенія Манекен, яка була однією із запрошених гостей, опублікувала фото, де видно що дівчина отримала відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України ІІ ступеня» від ГУР МО.

Про це вона повідомила у своєму мікроблозі.

Як видно з опублікованих світлин у мережі, 3 березня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк на Банковій зустрівся з блогерами.  Під час зустрічі обговорювали питання інформаційної війни та мотивації населення. На зустріч в  ОП запросили інфлюєнсерів, зокрема,  Сашу Бо, Євгена Таллера, Ксюшу Манекен, Настю Єлісєєву, Таню Парфільєву, Микиту Добриніна та інших. Про це вони самі розповіли у своїх сторіс в Instagram.

Вже вечері одна із блогерок Ксенія Манекен, яка була однією із запрошених гостей, похвалилася, що отримала відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України ІІ ступеня» від ГУР МО.

«За сприяння воєнній розвідці України»: колишня ескортниця отримала відзнаку від ГУР. Фото«За сприяння воєнній розвідці України»: колишня ескортниця отримала відзнаку від ГУР. Фото

«Не важливо, що про тебе говорять інші, не важливо одягнена ти на фото, або напівоголена, не важливо навіть якою мовою ти розмовляєш. Важливо бути особистістю, вчитися на власному досвіді, розвиватися, бути вірним собі й робити те, що ти любиш,» — підписала фото блогерка.

Ситуація викликала обурення в мережі. А дівчина загиблого захисника Маріуполя — Аліна Бережна поділилась правдою щодо отримання нагород для українських військових, пишуть «Букви».

 

«Ми — близькі загиблого героя в Маріуполі, що майже рік чекають, поки нам видадуть нагороди на руки, які були підписані президентом в указі посмертно. А саме: орден мужності третього ступеня (посмертно), та медаль за військову службу. Нагороди є тільки на бумажці, а тим часом ми бачимо як нагороджують блогерів»,- написала дівчина Героя.

А блогерка у відповідь на обурення, що виникло, пожартувала та натякнула, що їй просто заздрять.

«За сприяння воєнній розвідці України»: колишня ескортниця отримала відзнаку від ГУР. Фото

Відомо, що Ксюша Манекен (maneken007) - інфлюенсер та фотограф. За її профілем в Instagram  наразі стежать 412 тисяч підписників. В інтерв'ю Раміні Есхакзай вона зізналася, що з 19 до 22 років займалася ескортом, а потім відкрила шлюбну агенцію.  У мережі вона публікує здебільшого фото та відео відвертого характеру.

Читайте також: