«За воїнами парасольки не носять»: на Волині школярі, попри негоду, ярмаркують та збирають гроші для ЗСУ

«За воїнами парасольки не носять»: на Волині школярі, попри негоду, ярмаркують та збирають гроші для ЗСУ

Четверо школярів та їх батьки з Каменя-Каширського торгують домашньої випічкою, а виручені кошти спрямують на потреби військових, зокрема, для купівлі дрона. За три дні ярмаркування вони зібрали 33 тисячі 177 гривень.

У базарні дні - четвер та неділю - у центрі Каменя-Каширського, вихованці ліцею №1 Яромир Соловей, Богдан Букало, Христина Полюхова та Марія Токарчук, тато якої несе службу в лавах ЗСУ, продають домашню випічку, аби зібрати гроші і придбати дрон для українських воїнів. Солодкі смаколики випікають для них їхні батьки, котрі й ініціювали хорошу справу, пише газета «Полісся».

Громадськість активно підтримує починання дітей. Лише за дві години першого дня вдалося зібрати майже сім тисяч гривень.

Навіть дощова погода не змогла погасити запалу дітей.

«За воїнами парасольки не носять»: на Волині школярі, попри негоду, ярмаркують та збирають гроші для ЗСУ«За воїнами парасольки не носять»: на Волині школярі, попри негоду, ярмаркують та збирають гроші для ЗСУ«За воїнами парасольки не носять»: на Волині школярі, попри негоду, ярмаркують та збирають гроші для ЗСУ

За нашими воїнами ніхто не носить парасольки, тому і нас не намочить, - жартома відповідали діти дорослим, які спонукали їх перечекати негоду в теплій оселі.

Настирливість і старанність дали свій результат. Упродовж трьох днів школярам вдалося виручити понад 33 тисячі гривень.

Кошти, що залишаться після придбання дрона, юні волонтери мають намір використати на купівлю буржуйок для наших захисників.

Можливо зацікавить