Зарплата одного дня - для ЗСУ: працівники «Луцьктепла» передали пікап військовим

Зарплата одного дня - для ЗСУ: працівники «Луцьктепла» передали пікап військовим

На фронті продовжується зберігається гостра потреба в автомобілях, адже під час ведення бойових дій чимало машин потрапляють під обстріли та знищуються. Тому у Луцькій територіальній громаді продовжують підтримувати армію транспортом.

Співробітники Державного комунального підприємства у серпні пожертвували зарплату одного дня на купівлю позашляховика Mitsubishi L200.  У середу, 7 вересня, авто передали для потреб ЗСУ, інформує Луцька міська рада.

Mitsubishi L200 відправиться у 80-ту бригаду, саме в той підрозділ, де служить найбільше волинян. «Луцьктепло» - це підприємство, як і інші комунальні підприємства громади, не вперше долучається до допомоги ЗСУ.

А в цілому на підтримку армії працівники міської ради, комунальних підприємств, закладів освіти, культури вже зібрали понад 8 мільйонів гривень. За ці кошти закуплено автомобілі, військову форму, бронежилети, тепловізори, оптичні приціли. Все це направляється на Схід нашим військовим

Зарплата одного дня - для ЗСУ: працівники «Луцьктепла» передали пікап військовимЗарплата одного дня - для ЗСУ: працівники «Луцьктепла» передали пікап військовим

Як повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, у серпні на допомогу армії працівники підприємства пожертвували зі своєї зарплати 380 тисяч гривень. Крім позашляховика, придбали також 25 комплектів військової форми, яку отримає розвідувальний підрозділ однієї з військових частин. Загалом від початку війни колектив «Луцьктепла» перерахував українському війську 1 млн 631 тисячу гривень.

Mitsubishi L200 привезли з Польщі волонтери благодійної організації «Волинь у дії». За словами її керівника, Володимира Луцика, знайти сьогодні за кордоном подібний праворульний пікап доволі непросто: таких автомобілів мало, і ціна на них зросла. Вартість цього позашляховика – 5100 доларів, пробіг – 190 тисяч кілометрів.

По приїзду в Україну авто пройшло технічне обслуговування, і може використовуватись нашими захисниками в районах виконання бойових завдань. Машина має хорошу прохідність і стане в нагоді як для доправлення особистого складу на позиції, так і для евакуації.

Можливо зацікавить