Заряджали ліхтарик біля гірлянди: у Луцькій громаді через пожежу постраждав будинок сім‘ї тренерів

Заряджали ліхтарик біля гірлянди: у Луцькій громаді через пожежу постраждав будинок сім‘ї тренерів

Через пожежу у селі Небіжка Луцької громади, яка трапилася у четвер, 8 грудня, близько півночі, постраждав будинок сім'ї тренерів Віталія і Олени Чируків. Вони - власники спортзалу «СпортЛайн», також Олена із 2015 року проводить популярний проект зі схуднення «Зміни себе за 8 тижнів».

Деталі про пожежу Олена Чирук розповіла у коментарі виданню ВСН.

Нагадаємо, у Луцькій громаді з пожежі врятували подружжя і 9-річну дитину. Від госпіталізації вони відмовились.

Жінка розповіла, що пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

«Ми поставили на ніч заряджати ліхтарик і він лежав біля новорічної гірлянди. Пожежники сказали, що перебої з електрикою і вийшло замикання. Але ми не розуміємо, чому у щитку не вибило.

Було дуже багато диму, чоловік проснувся що почув, що щось тріщить, ми були на другому поверсі, коли вийшов з кімнати то дим був на другому поверсі, збудив мене і побіг до сина. Я встала і побігла до них, дим проходив через двері, було важко дихати. Пожежники приїхали через 15 хв і ми спустились через драбину. Фонарик був металевий і ми не розуміємо, як таке сталось», - розповіла жінка.

Вогонь знищив частково внутрішнє оздоблення стелі, майно і речі домашнього вжитку.

Сім'ї можна допомогти, перерахувавши гроші на картку 5168 7573 6110 7131.

Заряджали ліхтарик біля гірлянди: у Луцькій громаді через пожежу постраждав будинок сім‘ї тренерівЗаряджали ліхтарик біля гірлянди: у Луцькій громаді через пожежу постраждав будинок сім‘ї тренерівЗаряджали ліхтарик біля гірлянди: у Луцькій громаді через пожежу постраждав будинок сім‘ї тренерів

Можливо зацікавить