Завалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та скло

Завалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та скло

У вівторок, 17 січня мешканці одного із багатоквартирних будинків по бульварі Дружби Народів влаштували безлад та розгардіяш під вікнами своїх сусідів, засмітили прибудинкову територію.

Вони викинули у двір будинку зламані меблі, пластик, скло й різний непотріб. Про це повідомляє житлово-комунальне підприємство №2.

На виклик небайдужих людей до будинку на Дружби Народів, 11 прибули муніципали. Вони з’ясували, що в такий спосіб власники новопридбаного помешкання вирішили позбутися «майна» попередніх мешканців квартири, тим самим порушивши правила благоустрою Луцька.

За скоєне адміністративне правопорушення муніципали склали протокол на винуватця, який передадуть на розгляд адміністративної комісії, яка і визначить міру покарання.

До слова, особі може загрожувати штраф у розмірі від 340 до 1 360 гривень. Окрім того, порушник отримав припис на обов’язкове прибирання території від залишеного ним сміття.

Завалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та склоЗавалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та склоЗавалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та склоЗавалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та скло

Завалили весь двір: лучани повикидали з квартири меблі, речі та скло

Читайте також:

Можливо зацікавить