Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

У Луцьку поселився незвичайний домашній улюбленець – бандерокіт Оскар. Він має свою сторінку в інстаграмі, де розповідає про своє котяче, і не тільки, життя. Він має багато прихильників, а його відео у тіктоці збирають сотні переглядів.

Журналісти сайту «Конкурент» поспілкувалися з котиком та дізналися, як йому життя у Луцьку та чи не важко бути котоблогером.

Оскар народився сьомого травня 2022 року, через деякий час його подарували новій власниці на день народження. Зоряна Кузнєцова, друга мама пухнастого, каже, що дуже довго просила у чоловіка взяти цього котика, але він усе «впирався» та наполягав на собаці. Проте дівчина все-таки домоглася свого, й Оскар став членом їхньої родини.

Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

Назву «бандерокіт» він отримав неспроста. Власниця зазначає, що пухнатий дуже вже полюбляє пити водичку із чашок, а його власна мисочка йому не до вподоби. На улюбленому горнятку котика є напис «Бандерштат», тому його вирішили наректи бандерокотом.

«Він не дуже любив пити з власного посуду. Якось ми помітили, що йому сподобалась одна з чашок, яка стояла на столі. На ній був напис «Бандерштат», тому ми вирішили назвати бандерокотом. Звичайно, ще більшого значення цьому додала велика війна», – каже Зоряна Кузнєцова.

Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

Блогерську кар'єру він розпочав через три місяці після того, як з'явився у нових власників. Це було спонтанне рішення. Як каже Зоряна, було багато тем в догляді за тваринками, про які люди не знають, тому вона вирішила про це розповідати. На його сторінці є інформація про ветеринарний догляд, про корм для тварин, іграшки та всяку всячину, яка необхідна тваринкам. 

Разом зі своїми люблячими господарями Оскар часто відвідує різні заклади, щоправда, лише ті, де йому раді, адже, на жаль, його не всюди хочуть пускати. Проте чотирилапий не засмучується й одразу розуміє, хто його справжні друзі. Одне з його улюблених місць – вейп шоп. 

«У мене є друг, який працює у вейп шопі. Ми інколи до нього заглядаємо в гості, як гуляємо містом. Оскару там дуже подобається. Навіть коли просто проходимо повз, то котик одразу біжить в його сторону. Тому хоча б на хвилинку мусимо забігти туди», – розповідає власниця.

Дівчина також зазначає, що не у всіх закладах міста їм раді. Люди більше звикли бачити собачок у гостях, а котики для них – рідкість. Працівники інколи пояснюють, що він може заважати іншим гостям. Тому в такі місця пухнастик більше не заглядає. Так сталося в одній із піцерій Луцька.

«Я прийшла забирати піцу з собою, Оскар був тоді у мене на плечі. Вирішила запитати чи можна просто у заклад прийти з котиком і посидіти. Мені відповіли, що ні, бо кіт може заважати іншим гостям. Тому я більше не ходитиму у цю піцерію», – поділилась дівчина.

Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

Бандерокіт Оскар дуже допитлива тваринка, яка не боїться інших людей. Навіть під час першої нашої зустрічі він був дуже люб'язний. Власниця каже, що це звичайна поведінка Оскара, він дуже радий новим знайомствам. Особливо приязний до тих, хто може пригостити його чимсь смачненьким. Проте з іншими тваринками не дуже товаришує, щоправда, має друга Роя – це французький бульдог.

До того ж, у нього є власний гардероб. Але це задля безпеки, адже взимку дуже холодно і, власниця каже, щоб чотирилапий не захворів, його інколи одягають. Деякі речі шила сама Зоряна, а деякі костюми йому купували. Сам котик не дуже любить одягатися, улюбленцю більше до вподоби власна шубка. 

Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

Пухнастий друг неабиякий акробат. Його власниця каже, що він уже вміє виконувати деякі команди, але тільки тоді, коли сам того хоче. Адже, як відомо, котиків важко змусити щось робити проти їх бажання. До його списку трюків уже ввійшли такі команди, як сидіти, лежати, дай лапу, до мене, цьом, вниз чи зі столу. 

Серед людей побутує міф, що котики полюбляють молоко. Хоч це й улюблена їжа Оскара, він просив нагадати іншим власникам чотирилапих, що це навпаки шкодить представникам котячого сімейства. Адже у молоці міститься лактоза, яку котячий шлунок не може перетравити, тому краще годувати тваринок збалансованими кормами, а не мисочкою молока.

Слідкувати за котоблогером Оскаром можна на його сторінці в інстаграмі або тіктоці.

Збирає сотні переглядів у соцмережах: у Луцьку мешкає бандерокіт Оскар

Читайте також:

 

Можливо зацікавить