Зеленський повідомив, що у світі знімається табу щодо постачання далекобійних ракет для України

Зеленський повідомив, що у світі знімається табу щодо постачання далекобійних ракет для України

Щоб покращити своє озброєння, Україна робить все, що потрібно. Під час переговорів з партнерами та союзниками вже знімається табу щодо постачання далекобійних ракет.

Про це  повідомив президент Володимир Зеленський, 17 лютого.

Володимир Зеленський нагадав, що в останні тижні триває такий собі дипломатичний марафон, під час якого ведуться переговори з різними країна.

«Вже створена танкова коаліція, вже знімається табу щодо постачання далекобійних ракет, вже є здобутки у посиленні нашої артилерії й вже світ почув наскільки необхідним для загальносвітової безпеки є створення авіаційної коаліції», - заявив Зеленський.

Також президент повідомив, що говорив про це і під час зустрічі з прем'єр-міністром Нідерландів Марк Рютте.

«Говорив і сьогодні про це з Рютте і протягом тижня з усіма лідерами. Продовжу ці переговори й наступного тижня», - підкреслив президент.

Читати також:

  • Глава держави розповів, яку військову допомогу отримає Україна за підсумками чергового засідання у форматі «Рамштайн» 14 лютого.  Президент заявив, що не про все можна говорити публічно.
  • Деякі світові лідери вважають, що нашій країні знадобиться 10 років, аби стати повноцінним членом Євросоюзу. Однак Володимир Зеленський так не думає.

Можливо зацікавить