Зеленський розповів про поїздку до Бахмута та Харківщини

Зеленський розповів про поїздку до Бахмута та Харківщини

 Глава держави розповів про свій візит до прифронтових міст України - Бахмута та Харківської області. За його словами, окупанти постійно тероризують ці населені пункти України. 

Про це Володимир Зеленський розповів під час свого традиційного звернення 22 березня.

 Президент розповів, що він весь день працює в прифронтових регіонах - Донбас, передова, а потім – Харківщина. 

«Почав із фронту, з району Бахмута. Це честь для мене – підтримати наших воїнів, які боронять державу у найжорсткіших фронтових умовах. Вручив державні нагороди, подякував нашим бійцям за хоробрість, за їхню стійкість, за Україну, яку ми бережемо завдяки саме таким героям, завдяки кожному й кожній, хто бʼється проти російського зла. Відвідав поранених воїнів. Побажав їм – і я впевнений, що побажав від імені всіх вас, усіх наших людей – якнайшвидшого одужання», - сказав президент.

Президент наголосив, що Росія безжально знищує міста на Донбасі. Тож окупантів може зупинити тільки одне - перемога України.

Також Володимир Зеленський розповів про свій робочий візит до Харківщини. Він наголосив, що йому було приємно дивитися на те, що Харків встояв і живе.

«І, звичайно, мені було дуже приємно передати Харкову спеціальну відзнаку. Відзнаку міста-героя, стрічку на прапор міста, що позначає особливу хоробрість харків’ян», - сказав Зеленський.

Окрім цього, президент привітав мусульман із Рамаданом та наголосив, що частина українців змушена святкувати це свято в окупації.

Читайте також:

Можливо зацікавить