Зеленський розповів про ситуацію зі світлом після атак Росії

Зеленський розповів про ситуацію зі світлом після атак Росії

Український президент повідомив, що більшість території держави забезпечується електрикою станом на вечір 18 лютого, попри черговий російський ракетний наліт.

Про це Володимир Зеленський розповів у вечірньому відеозверненні.

 

«Сьогоднішній день почався з превентивних відключень електрики в частині областей нашої держави. Ці відключення були потрібні, щоб захистити мережі та генерацію від чергового російського ракетного нальоту. І ми завершуємо цю суботу без відключень електрики майже на всій території нашої держави. Окрім частини, зокрема, Одещини, де триває відновлення після попередніх атак, і деяких районів, де мережі пошкоджені поривами вітру. Більшість території України – з енергетикою. Більшість наших людей – з електрикою», – повідомив Зеленський.

Він наголосив, що це чергове підтвердження стійкості та сили України, колосальної роботи, яка проводилась і проводиться багатьма людьми. Президент повідомив, що держава продовжить робити все можливе й неможливе, щоб отримати більше ППО, більше гарантій стійкості, більше захисту від будь-яких ударів Росії.

Читати також:

  • Сьогодні ситуація у Донецькій та Луганській областях, де Росія розпочала свій новий наступ, залишається дуже важкою. За словами президента, ЗСУ виборюють «кожен метр землі». Про це повідомив Володимир Зеленський.
  • Глава держави розповів, яку військову допомогу отримає Україна за підсумками чергового засідання у форматі «Рамштайн» 14 лютого.  Президент заявив, що не про все можна говорити публічно.

Можливо зацікавить