Зеленський розповів про загрозу повторного наступу Росії

Зеленський розповів про загрозу повторного наступу Росії

Український президент запевнив, що керівництво країни уважно стежить за планами Росії. Відтак, наша країна готова дати сильну відсіч ворогові.

Про це Володимир Зеленський сказав під час відеозвернення 7 лютого.

Президент повідомив, що провів наради із військовими та керівником Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирилом Будановим. За словами  Володимира Зеленського, найгарячіше - на сході, зокрема на Донеччині.

«Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки. Зберігаємо максимальну увагу на тому, що готують окупанти. І на тому, що потрібно нашим воїнам, щоб ефективно протистояти, причому на всіх напрямках. Донеччина та схід, де найгарячіше, – я про них згадую щодня в таких зверненнях. Південь звучить рідше, хоча стратегічне значення цих напрямків не менше. А зміцнюємо державу по всьому периметру», - розповів президент.

 Також президент подякував прикордонникам, які захищають країну на сході, та військовим оперативно-стратегічного угруповання "Північ" за охорону кордону.

«І я хочу сьогодні відзначити бійців на двох напрямках. Наших прикордонників, які воюють на Донбасі. За щоденну хоробрість і стійкість у боях. За результати. Луганський та Харківський прикордонні загони – я дякую вам, хлопці! Дякую всім нашим захисникам і захисницям, які забезпечують охорону півночі нашої держави! Суми, Чернігів, Київ, Житомирщина, Волинь. Оперативно-стратегічне угруповання "Північ". Кожен напрямок має значення», - запевнив Зеленський.

Читати також:

  • Зеленський розповів про формування «Гвардії наступу».В Україні формування «Гвардії наступу» почалося з сильного старту. Тож набір до штурмових підрозділів буде тривати й далі.
  • В Україні на фронті дуже важка ситуація. А найбільш напружена - на Донецькому напрямку, розповів Володимир Зеленський.

Можливо зацікавить