Зеленський заборонив чиновникам їздити на відпочинок за кордон. Відео

Зеленський заборонив чиновникам їздити на відпочинок за кордон. Відео

Українські чиновники тепер не зможуть поїхати за кордон на відпочинок або з іншими недержавними цілями.

 Про це повідомив Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення.

 Президент повідомив, що 23 січня, затвердив рішення Ради нацбезпеки та оборони щодо виїзду чиновників за кордон. Це рішення стосується всіх посадових осіб центральної влади, різних інших рівнів місцевої влади, а ще - правоохоронців, нардепів, прокурорів та всіх, як сказав глава держави, «хто має працювати на державу та в державі».

«Хочуть відпочивати зараз - відпочиватимуть поза державною службою. За кордон їздити на відпочинок або з якоюсь іншою недержавною метою посадовцям більше не вдасться», - сказав Володимир Зеленський.

Окрім цього, за 5 днів Уряд має розробити відповідний порядок перетину кордону для посадових осіб, аби підставою для їх виїзду  могло бути лише службове відрядження.

Читати також:

  • Український президент відреагував на скандал навколо хабаря заступника міністра інфраструктури Лозинського. Він повідомив про нові гучні звільнення серед посадовців.
  • Володимир Зеленський доручив військовому командуванню України створити резервний особовий склад. Його створення потрібно, аби військові змогли відновити сили. 

Можливо зацікавить