Зеленський зробив нову заяву про можливість наступу Росії з території Білорусі

Зеленський зробив нову заяву про можливість наступу Росії з території Білорусі

 

Путін не готовий до нападу на Україну з території Білорусі. Адже російські війська вже не настільки сильні, як були рік тому.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю ВВС, пише РБК-Україна.

«Я думаю, що він не готовий. І це буде великою помилкою і для нього, і для Білорусі. Історичною помилкою. Тому що вони нас не окупують, адже вони вже не такі сильні, як були, і навіть тоді вони не змогли цього зробити. Тому зараз для них буде величезним викликом і проблемою зайняти Київ. І, як я вже сказав, великою помилкою. Тому що вони будуть залучені в цю війну, Білорусь, люди з Білорусі, солдати з Білорусі», - заявив він.

 Президент України висловив сподівання, що Білорусь не приєднається до Путіна. також додав, що якщо Білорусь таки приєднається до наступу на Україну, то наша країна витримає.

«Для них це означає втрату історії, це означає втрату Білорусі. Я думаю, що це помилка. Тому я сподіваюся, що Білорусь не приєднається до Путіна і не піде на ці кроки», - заявив Зеленський.

Читайте також:

  • Зеленський розповів про новий наступ Росії.
  • Український президент повідомив, що більшість території держави забезпечується електрикою станом на вечір 18 лютого, попри черговий російський ракетний наліт.

 

Можливо зацікавить