«Зірвалася»: у Луцьку матір побила та покусала власного сина

«Зірвалася»: у Луцьку матір побила та покусала власного сина

У Луцьку мама побила та покусала свою дитину. Інцидент стався на вулиці Щусєва пізно ввечері 5 квітня. 9-річного хлопчика госпіталізували зі струсом головного мозку та вкушеними ранами.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», повідомляють Волинські новини. 

«У неї це старшенький хлопчик. Було, плаче під дверима: «Мамо, йди додому». Чоловік учора гонив її по коридору. Всі сусіди повиходили. Чому? Бо п’є. Дітям їсти не готує. Ми вийшли з сусідами: «Скільки ще часу ви будете нас мордувати вночі? Подзвонимо в соціальну службу й заберуть дітей»… Якось я вийшла, він [старший син] плакав, стукав у ту квартиру: «У мами хочу забрати Владіка, а вона хай іде куди хоче», – розповідає сусідка.

Медики інформують, що 9-річну дитину госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, вкушеними ранами голови, шиї та рук.

Матір дитини говорить, що спочатку її сильно побив чоловік.

«Мене чоловік побив, а я зірвалася на свою дитину. Я його не била, щоб так прямо… Я не можу говорити… Був скандал. Чоловік копав мене ногами. Все тіло в синцях. Захар гуляв на вулиці. Прийшов. Ми почали скандалити за уроки. Він не хотів читати. Я зірвала злість… Він просто втік із хати», – зазначає матір.

За мить у квартиру навідуються поліція і служба у справах дітей.

Чоловік жінки спілкуватися з журналістами відмовляється.

Психологиня мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Надія Бруяка розповідає: «Мама – водночас і кривдник, і постраждала. Ми обов’язково з нею пройдемо психологічну реабілітацію. Ми домовилися, що її син, який постраждав, також має отримати психологічну допомогу, тому що він зазнав великої психологічної травми. Ми будемо контролювати цю сім’ю й слідкуватимемо за її потребами».

У поліції розпочали розслідування та внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею «Умисне легке тілесне ушкодження».

«Матір 1992 року народження мала ознаки алкогольного сп’яніння, коли завдавала тілесних ушкоджень. Працівники дізнання Луцького районного управління поліції проводять опитування в членів сім’ї. Матір буде опитана, а також хлопчик, бабуся, вітчим. Будуть встановлюватися всі детальні обставини: чи це було вперше, чи не вперше. Також вирішуватиметься подальша доля хлопчика», – говорить речниця Головного управління Нацполіції області Ольга Бузулук.

Як зауважують у пресслужбі поліції, у школі про дитину відгукуються добре, хлопчик відвідує гуртки. Наразі його життю нічого не загрожує. Після виписки з лікарні його передадуть під опіку бабусі. Подальшу долю дитини будуть вирішувати профільні служби.

Читайте також: 

  • Тіло знайшли у туалеті: лучанка до смерті побила свого товариша
  • На Кіпрі посадили українку, яка з ножем напала на мітинг росіян
  • У Польщі група людей жорстоко побила двох українців через національність

Можливо зацікавить