Знову наплутав: нардеп Тищенко привітав українців з Днем Незалежності

Знову наплутав: нардеп Тищенко привітав українців з Днем Незалежності

Народний депутат Микола Тищенко знову дав маху із привітаннями у соцмережі: 28 липня, коли Україна святкує День Державності, він привітав народ із Днем Незалежності. 

Невдовзі Тищенко, зрозумівши помилку, видалив допис з привітанням зі своєї сторінки, пише ТСН.

На своїй сторінці нардеп опублікував допис, до якого прикріпив вірш, який починався зі слів « З Днем Незалежності» і фото з українськими прапорами у центрі Києва.

 

Знову наплутав: нардеп Тищенко привітав українців з Днем Незалежності

Публікація на сторінці нардепа з'явилась близько 10:55 28 липня. У коментарях під дописом українці почали іронізувати, як День Незалежності «перенесли» на місяць раніше, нікого не сповістивши.

Невдовзі Микола Тищенко, зрозумівши помилку, видалив допис з привітанням зі своєї сторінки та привітав українців вже із Днем Хрещення Русі та з Днем Української Державності. Водночас нардеп обмежив можливість коментувати свій допис.

До слова, це вже не перший подібний «ляп» Тищенка. На Різдво він привітав українців з Великоднем. Микола Тищенко виклав вірш-привітання, який завершувався словами: «Христос воскресе!».

Нагадаємо, нещодавно Миколу Тищенка відсторонили від керівництва закарпатським осередком партії «Слуга народу». Дещо раніше він втрапив в «оборонний» скандал: передав теоробороні Київщини три неякісні бронежилети, на яких вирішив пропіаритися.

 

Можливо зацікавить