ЗСУ відбили штурм біля Новобахмутівки, у Сєвєродонецьку йдуть бої

ЗСУ відбили штурм біля Новобахмутівки, у Сєвєродонецьку йдуть бої

22 червня, протягом 119 доби повномасштабної війни, тривають бойові дії за місто Сєвєродонецьк, наші воїни відбили штурм в районі Новобахмутівки.

Це це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ станом на вечір, 22 червня.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала. 

На Сіверському напрямку ворог застосував ствольну артилерію для обстрілів районів населених пунктів Тур’я, Миропільське та Славгород Сумської області.

На Слобожанському напрямку противник штурмовими діями намагається покращити тактичне положення своїх підрозділів в районі міста Слов’янськ. 

На Харківському напрямку ворог веде бойові дії для стримування підрозділів Сил оборони та недопущення їх виходу до державного кордону.  

На Донецькому напрямку окупаційні війська намагаються просунутися у напрямку міста Бахмут та встановити контроль над містом Сєвєродонецьк. 

На Сєвєродонецькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Верхньокам’янка, Сєвєродонецьк та Сиротине. Тривають бойові дії за місто Сєвєродонецьк.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог продовжує систематичний вогневий вплив з метою недопущення перекидання підрозділів Сил оборони на інші напрямки.

В районі Новобахмутівки наші воїни відбили штурм та змусили ворога відійти.