Зустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм Ніколайчуком

Зустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм Ніколайчуком

До Луцька 7 березня доставили тіло загиблого бійця полку «АЗОВ» Андрія Ніколайчука. Герой поліг 12 квітня 2022 року на металургійному комбінаті «Азовсталь» у місті Маріуполь. Тільки наприкінці лютого в рамках обміну тілами загиблих волинського Героя доставили на Україну.

«Автомайдан України.Луцьк» разом з рідними та небайдужими лучанами зустріли Героя при в'їзді в Луцьк і в супроводі патрульної поліції провели жалобний кортеж через усе місто. Лучани навколішки зустріли тіло захисника, загиблого від рук московських окупантів, - пише Інсайдер Media.

Відспівали Андрія Ніколайчука у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Віддати останню шану Герою прийшло кілька сотень людей.

42-річний старший лейтенант Андрій Ніколайчук проходив військову службу за контрактом з 2015 року у військовій частині Національної гвардії України на посаді командира взводу вогневої підтримки 3 роти оперативного призначення 2 батальйону оперативного призначення окремого загону спеціального призначення «Азов».

Загинув 12 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України на металургійному комбінаті «Азовсталь» у місті Маріуполь.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!  

Зустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм НіколайчукомЗустріли навколішки: у Луцьку прощаються із загиблим на «Азовсталі» Героєм Андрієм Ніколайчуком

Можливо зацікавить

загибель військового бої за Роботине

Загинув понад пів року тому: повідомили про смерть Героя з Луцька Антона Кравченка

крапельниця Положинський

Відомий артист та військовослужбовець з Луцька: опинився під крапельницею

Кварцяний Євро-2024

Україна - Ісландія: відомий тренер з Луцька прокоментував матч фіналу плей-оф відбору на Євро-2024

На Волині прощаються із 20-річним Героєм Василем Куприянчиком

На прощання зійшлися люди з декількох сіл: на «щиті» на Волинь повернувся 20-річний Герой Василь Куприянчик

бюджет Луцьк

У Луцькій громаді стартує конкурс «Бюджет участі»

поховання військового
фото

За місяць йому би виповнилось 33 роки: на Волині прощалися з Героєм Богданом Гороцюком

Покинув роботу в мерії Любліна, щоб воювати: у Луцьку вулицю Крилова перейменували на честь полеглого Героя Миколи Мялковського

Покинув роботу в мерії Любліна, щоб воювати: у Луцьку вулицю Крилова перейменували на честь полеглого Героя Миколи Мялковського

На Волинь «на щиті» повернулися полеглі Герої
відео

До Луцька «на щиті» навіки повернулися полеглі Герої. Відео

Голос країни
відео

«Мед для вух»: лучанка з унікальним тембром, яка підкорила сцену «Голосу країни», презентувала нову пісню