Усе керівництво української митниці планують звільнити, - Арахамія

Усе керівництво української митниці планують звільнити, - Арахамія

У середу, 1 лютого, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія анонсував звільнення всього керівного складу митниці.

Про це він написав у телеграмі.

Очевидно, йдеться, що звільнено буде в.о. голови Держмитслужби В’ячеслава Демченка, його першого заступника - Олександра Щуцького та Руслана Черкаського.

Згодом нардеп Олексій Гончаренко заявив, що обов’язки голови митниці буде виконувати заступник нинішнього голови Сергій Звягінцев

Цього ж дня ДБР провело низку обшуків: у екскерівника «Укрнафти»  Ігоря Коломойського, ексміністра МВС Арсена Авакова та нардепа Вадима Столара.  Також правоохоронці проводили обшуки у в.о. голови податкової служби Києва Оксани Датій. У неї, зокрема, виявили список бажань, серед яких: заробити мільйон доларів, соболина шуба та годинник «Breguet».

Усе керівництво української митниці планують звільнити, - Арахамія

Усе керівництво української митниці планують звільнити, - АрахаміяУсе керівництво української митниці планують звільнити, - АрахаміяУсе керівництво української митниці планують звільнити, - Арахамія

За інформацією народного депутата Олексія Гончаренка, уряд звільнив виконувача обов’язків голови Державної митної служби Вячеслава Демченка, а також першого заступника Олександра Щуцького. Гончаренко також повідомляв про звільнення заступника голови Руслана Черкаського, однак виявилося, що його не звільнили, а відсторонили.

Читайте також:

Можливо зацікавить