«З'явився шанс наваляти росіянам, і ми ним скористалися»: ексфутболіст луцької «Волині» розповів подробиці скандальної бійки

«З'явився шанс наваляти росіянам, і ми ним скористалися»: ексфутболіст луцької «Волині» розповів подробиці скандальної бійки

У понеділок, 13 лютого, в турецькому готелі сталася масова бійка за участю футболістів українського «Миная» та російського «Шинника». Серед найактивніших учасників сутички з української сторони був ексфутболіст «Волині» Дмитро Немчанінов.

Немчанінов прокоментував цей інцидент виданню FanDay.

- Дмитре, напевно, телефон у вас червоний від дзвінків.

- І не кажіть. Зараз пишуть та дзвонять купа людей, навіть із пропагандистського «Матч ТБ» писали. Колишні гравці «Миная» теж дзвонять і кажуть, що також хотіли бути з нами, і дати російським пі**и. В Україні гравці ФК «Минай» зараз герої, бо побили росіян.

- Розповідайте, як усе було?

- Не хотілося займатись таким геройством, але довелося. Наші хлопці були в туалеті, а якийсь п'яний футболіст із «Шинника» там наригав і почав щось розповідати прибиральниці. Вона йому відповідала турецькою, а він такий: «Говори російською, я тебе не розумію». Наші хлопці кажуть: «Не розумієш? Зараз ми тобі пояснимо тоді російською». І вдарили його. Він реально поводився по-свинськи з тією жінкою.

Потім він зі своєю командою спустився до нас у хол, почали щось пояснювати. Дороги назад уже не було. У нас з'явився маленький шанс, і ми ним скористалися – наваляли росіянам.

- Із гравців «Миная» ніхто не отримав травми у бійці?

- Слава Богу немає, у нас усі живі-здорові. Це росіяни мають травми. Їх там і зашивали, і ребра в декого зламані.

- Хто був найактивнішим бійцем «Минаю»?

- Усі були активними, такого не було, щоби хтось не брав участі.

- Селезньова ще вам не вистачало з його боксерськими навичками.

- Так, він пропустив найкращу вечірку. 

- Як «Шинник» взагалі опинився у вашому готелі?

- Ніхто не знає. Говорять, що їх підселили через землетрус у Туреччині, бо інших місць не було. Хоча, коли ми заселялися, то нашою умовою було, щоб росіян у готелі не було. Прикол у тому, що коли ми тільки приїхали до Аланії, «Шинник» теж був там, але наступного дня встиг виїхати. Виходить, ми з ними вдруге перетнулися.

- Їх уже виселили з готелю?

- Так, їх виселили, але нас зараз також виселяють. Турки мають таку солідарність, що нібито ми були агресивні, тому вони виселяють дві команди.

- Із поліцією проблем не було?

- Ні все нормально.

Нагадаємо, що минулого тижня гравець «Шахтаря» і молодіжної збірної України Данило Сікан відправив російського футболіста у нокаут.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить