Чоловіки сплутали будинок пенсіонерки з борделем: як їх виганяла жінка. Фото

Чоловіки сплутали будинок пенсіонерки з борделем: як їх виганяла жінка. Фото

У місті Плано, що у штаті Техас в США, десятки чоловіків сплутали будинок 66-річної пенсіонерки Елейн Вайт з борделем. Розлючена жінка поскаржилася, що із середини минулого року багато чоловіків помилково  стукали в двері та не давали спокою.

Про це повідомляє Daily Mail.

Вайт розповідає, що багато чоловіків різного віку та національностей сплутали її будинок з борделем, а деякі з них приходили з ящиками пива.

Тож жінці довелося приймати радикальні заходи, щоб спекатися непроханих гостей. Жінка була змушена купити відеокамеру і розмістити біля свого будинку різні попереджувальні написи.

«Келлі тут не живе», - свідчить напис на вхідних дверях пенсіонерки.  

Чоловіки сплутали будинок пенсіонерки з борделем: як їх виганяла жінка. ФотоЧоловіки сплутали будинок пенсіонерки з борделем: як їх виганяла жінка. Фото

Пенсіонерка думає, що ці чоловіки стали жертвою інтернет-шахраїв. Жінка навіть придбала зброю, щоб захистити себе від тих, хто шукає сексу за гроші. 

 Вона розповіла журналістам, що чоловіки почали запитувати, чи є Ніккі, Келлі та Ронда. Елейн Уайт каже, що її будинок «штурмувало» уже близько 25 чоловіків. Один з них проїхав понад 700 кілометрів.

«Я розчарована, роздратована і більше не готова боротися з цим», - сказала розлючена жінка в коментарі журналістам.

Для цього вона навіть викликала поліцію. Правоохоронці встановили, що шахраї спочатку виманюють у чоловіків гроші, а потім називають адресу жінки, але нікого  поки так і не затримали. 

 Читати також:

  • У США кілька поліцейських на початку січня до смерті забили темношкірого чоловіка. Через це в деяких містах почалися масові протести. Правоохоронні органи вже почали розслідувати цю справу. 

Можливо зацікавить