Дуже висока загроза ракетних ударів по Україні та великий наступ армії Путіна, - Генштаб

Дуже висока загроза ракетних ударів по Україні та великий наступ армії Путіна, - Генштаб

Російсько-окупаційні війська основні зусилля зосередили на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках, але отримують гідну відсіч і зазнають значних втрат у живій силі. Також залишається дуже високою загроза подальших російських ракетних ударів по всій території України.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ за 17 лютого.

«Протягом доби противник завдав 6 ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Куп’янська, що на Харківщині. Пошкоджено 3 приватні та один багатоповерховий будинки. Крім того, ворог загалом завдав 10 авіаційних ударів та здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню», - йдеться в повідомленні.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати визначені підрозділи у прикордонних з Україною районах, однак його наступальних угруповань не виявлено. На полігонах республіки Білорусь триває підготовка підрозділів російських військ. Противник не припиняє мінометних та артилерійських обстрілів позицій наших підрозділів, а також населених пунктів вздовж державного кордону України.

Читати також: 

Можливо зацікавить