Готові до будь-якого сценарію: волинські тероборонівці готові відправляти ворога на «концерт Кобзона»

Готові до будь-якого сценарію: волинські тероборонівці готові відправляти ворога на «концерт Кобзона»

Оборонці кордону Волині з Білоруссю готові до будь-якого сценарію, аби не віддати ворогу ані сантиментру нашої землі. Поки на полігонах сусідньої Білорусі продовжується бойова підготовка російських підрозділів, наші оборонці ще інтенсивніше тренуються. Попри те, що в Генштабі ЗСУ ознак наступальних дій не бачать, треба бути готовим до всього. 

Про це йдеться у сюжеті «Фактів ICTV». 

Бійці волинської бригади Тероборони продовжують облаштовувати нові укріплення на кордоні та готують противнику безліч пекельних сюрпризів. Аби рашисти, якщо таки наважаться на вторгнення, відправлялися на «концерт кобзона» максимально швидко. 

У прикордонному селі на Волині місцеві уже звикли до загрози із Білорусі та стежать за усім, що відбувається в сусідів, від яких ще рік тому не чекали підступної зради. 

Якщо ще на початку великої війни люди панікували через ворожі війська, які стояли попід нашими рубежами з боку Білорусі, то нині заспокоїлися. За кордон майже ніхто не виїжджав. Упевненості надають наші оборонці.

Більше - у сюжеті. 

Читати також: 

  • За користування полігонами Росія передала Білорусі у «самостійну експлуатацію» дивізіон ОТРК «Іскандер» із комплектом ракет на 500 км.
  • За даними ГУР Міноборони України, у Білорусі станом на кінець січня не сформованого ударного угруповання, яке необхідне для наступу на Україну. Але Путін не припинить намагатися втягнути  Олександра Лукашенка у війну проти України.
  • У Білорусі знову вирішили продовжити спільні з Росією військові навчання щонайменше до 13 лютого.

Можливо зацікавить