Хлопці, які ледь не потонули на Волині, перебувають у критичному стані. ОНОВЛЕНО

Хлопці, які ледь не потонули на Волині, перебувають у критичному стані. ОНОВЛЕНО

Мер Нововолинська Борис Карпус повідомив, що діти, які ледь не потонули у водоймі біля Нововолинська, станом на ранок, 4 січня, перебувають у важкому стані. Як повідомили у головному управлінні ДСНС України у Волинській області, стан врятованих дітей – критичний.

Нагадаємо, інцидент трапився в обід у вівторок, 3 січня. У Нововолинську на водоймі у кар’єрі під кригу провалились троє діток. Врятувати вдалося двоє з них

Після операції з порятунку дітей двоє з переохолодженням до медзакладу були госпіталізовані і двоє рятувальників

«Щодо вчорашньої надзвичайної ситуації, що трапилася на кар‘єрі поблизу 5 мікрорайону. Троє дітей, перебуваючи на зимових канікулах, провалилися під лід. Одна дитина, на жаль, загинула. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким. Двох дітей врятували фахівці ДСНС. Їх було госпіталізовано з переохолодженням. Вони перебувають у лікарні. Станом на ранок стан дітей важкий», - йдеться у дописі.

За інформацією лікарів, стан врятованих дітей – критичний, діти під постійним наглядом у реанімації. Стан рятувальників, які вчора були госпіталізовані до реанімації комунальної міської центральної міської лікарні після заходів з рятування дітей на водоймі, стабільний.

Можливо зацікавить