На Львівщині - смертельна аварія за участю жителя Луцька

На Львівщині - смертельна аварія за участю жителя Луцька

На Львівщині трапилася смертельна потрійна ДТП за участю лучанина.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 січня, близько 17.00, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Дуліби Стрийського району. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, в аварії зіткнулися карета швидкої медичної допомоги, автобус та вантажівка. За кермом вантажівки «Вольво» перебував 48-річний житель Луцька, водієм швидкої був 60-річний львів’янин, а керував автобусом  37-річний мешканець одного з сіл Стрийського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажир швидкої, 80-річний пацієнт, мешканець міста Сколе, помер на місці події. Крім того, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований фельдшер - 47-річний львів’янин.

Поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

На Львівщині - смертельна аварія за участю жителя ЛуцькаНа Львівщині - смертельна аварія за участю жителя ЛуцькаНа Львівщині - смертельна аварія за участю жителя Луцька

Читайте також:

Можливо зацікавить