Не такі сильні, як раніше: Зеленський розповів про новий наступ Росії

Не такі сильні, як раніше: Зеленський розповів про новий наступ Росії

 Росіяни під час свого нового наступу не можуть просунутися далеко, адже вони вже не такі сильні, як раніше. Тепер Збройні сили України набагато сильніші за російські війська.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час  інтерв'ю Tg1.

«Звичайно, вони не можуть іти далі, вони вже не такі сильні, як раніше. Зараз ми набагато сильніші за них», - заявив президент.

При цьому Зеленський підкреслив, що компромісів більше немає.

«Ми знаємо, що якщо ми програємо, то втратимо все: будинки, дітей, батьків. Тому для нас не має значення, буде це старе чи нове вторгнення. Після того, що сталося 24 лютого минулого року, компромісів більше немає. Було порушено міжнародне право, було порушено все людське, що тільки може бути людським. Ми їх не боїмося. Ніхто їх не боїться, але все йде не за їхніми планами», - сказав він.

Читайте також:

  • Глава держави розповів, яку військову допомогу отримає Україна за підсумками чергового засідання у форматі «Рамштайн» 14 лютого.  Президент заявив, що не про все можна говорити публічно.
  • У мережі з’явився наказ командувача військ південного військового округу мо рф щодо організації мобілізаційних заходів на тимчасово окупованих територіях – ЛНР, ДНР, Запорізькій та Херсонській областях.

Можливо зацікавить