Оскароносна голлівудська актриса допоможе збирати гроші для України

Оскароносна голлівудська актриса допоможе збирати гроші для України

Амбасадоркою глобальної платформи для збору коштів на відбудову України UNITED24 стла оскароносна голлівудська актриса Барбара Стрейзенд. Вона популяризуватиме напрям «Медична допомога».

Про це повідомила координаторка проекту Ярослава Гресь.

«У неї є «Оскар», «Еммі», «Ґреммі», «Тоні», «Золотий глобус» та купа інших відзнак. Вона легенда.  І від сьогодні вона - амбасадорка України, підтримка для України, сильний і прекрасний голос за Україну», - зазначила Гресь.

Вона нагадала, що дідусь і бабуся Стрейзанд емігрували до США з України. 

Свої зусилля суперзірка зосередить на напрямі «Медична допомога». Деталі співпраці Барбра обговорила під час онлайн-дзвінка з Президентом України Володимиром Зеленським. 

«Ну а перший проєкт, який Стрейзанд підтримає у межах амбасадорства, - «24 тисячі друзів України». Його мета - залучити 24 000 підписників на щомісячний внесок у 24 долари, який спрямовується на медичну допомогу. Підтримувати Барбра почала, як вміє тільки вона  - одразу зробила переказ на 24 000 доларів. Сказала, 24 - це її щасливе число», - додала Гресь.

Нагадаємо, напрям медичної допомоги уже популяризують музиканти популярного гурту Imagine Dragons, а з напрямом «Відбудова України», що допомганає переселенцям, працює креативний директор Balenciaga Демна

Можливо зацікавить