Під завалами будинку у Дніпрі може бути військова з «Азовсталі», яка недавно повернулася з полону

Під завалами будинку у Дніпрі може бути військова з «Азовсталі», яка недавно повернулася з полону

 Під завалами багатоповерхівки у Дніпрі ще лишаються багато людей.  Зокрема, донька героїв «Азовсталі» Русана Бабкіна розповіла, що чекає новини про своїх рідних. У будинку знаходилася її мама, сестра та бабуся.

Про це вона написала у Facebook.

«Мама мала бути на службі, ЗСУ, але залишилась вдома через ОРЗ, сестра наводила лад в черговій орендованій квартирі, бабуся на кухні тільки закінчила смажити чебуреки. Більше зв'язку немає», – написала Русана.

Відомо, що батьки Русани 24 лютого вступили у лави ТРО Маріуполя. 17 травня за наказом вийшли з «Азовсталі», здавшись в полон.

17 жовтня 2022 року мама Русани була звільнена з полону в рамках «жіночого обміну», але батько дівчини досі у полоні в росіян.

5 березня сестра Русани виїхала з Харкова, коли росіяни були вже на підступах до міста.

«Сестра, стоячи в плацкартному вагоні потяга Харків - Дніпро, втрачаючи свідомість через втому, виїхала з Харкова. Я з бабусею, на чудом вцілілій автівці 20 березня виїхала (з Маріуполя) через Нову Ялту до Дніпра, де зустрілась, нарешті, з сестрою», – розповіла свою історію дівчина.

Читати також:

  • Росіян, які зараз мовчать про російський тероризм, чекає те ж саме. Але, коли прийдуть до них, то допомогти буде нікому. Глава держави звернувся до жителів РФ у зв'язку з терактом у Дніпрі.
  • «Майже кожен паблік мене публікує. А я хочу до батьків», – це слова 23-річної дніпрянки Анастасії Швець, чиє фото на руїнах знищеної російською ракетою квартири облетіло ЗМІ і соцмережі.