Підвозять воду та облаштували укриття: як допомагають водіям із черги на «Ягодині»

Підвозять воду та облаштували укриття: як допомагають водіям із черги на «Ягодині»

На волинському пункті пропуску «Ягодин», де і досі у черзі стоять тисячі вантажівок, для водіїв організували підвезення води, а Вишнівська сільська громада забезпечує вирішення інших побутових питань та навіть облаштувала тимчасові укриття.

 Про це повідомляють на сторінці Волинської митниці.

«На відео - питна вода від «Ковельводоканалу». А ще підставили своє плече рятувальники 24-о Державного пожежно-рятувального поста с. Старовойтове Ковельського району, які безкоштовно підвозять бутильовану воду та неодмінно прийдуть на допомогу у разі іншої гострої потреби. Завжди відгукуються на необхідність залатати пошкоджені фурами вибоїни волинські автодорожники», - інформують митники.

Окрім того, постійно врегульовує негаразди побуту в автокабінах Вишнівська громада Ковельського району, а нещодавно - облаштувала тимчасові укриття на випадок повітряної тривоги. Тож митники дякують усім структурам, керівникам і громадам, які долучилися до того, аби пом'якшити умови перебування для тих, хто змушений очікувати в черзі.

Нагадаємо, станом на ранок 12 вересня ситуація на «Ягодині» поліпшилася. Окрім того, в Україні вже найближчим часом запрацює електронна черга на кордоні.

Можливо зацікавить