Польща закрила останній пункт пропуску для вантажівок з Білорусі

Польща закрила останній пункт пропуску для вантажівок з Білорусі

З 21 лютого Польща закрила останній пункт пропуску «Кукурики-Козловичі» для вантажівок з Білорусі. Ці обмеження не поширюється на пасажирські перевезення на прикордонному переході в Тересполі.

Про це повідомляють на сайті Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі.

«У зв'язку з обмеженнями, накладеними білоруською владою на польських перевізників щодо можливості перетину кордону на білорусько-литовському та білорусько-латвійському прикордонних переходах, міністр Маріуш Камінський ухвалив рішення обмежити рух для білоруських вантажних транспортних засобів на прикордонному переході Кукурики-Козловичі», – йдеться у повідомленні МВС Польщі.

У відомстві наголосили, що призупинення руху діятиме допоки білоруська влада не зніме обмеження для польських перевізників. Водночас білоруські перевізники можуть їхати до Білорусі через Литву та Латвію.

Читайте також:

  • У Польщі влада збирається запровадити нові санкції проти громадян Білорусії.  Це пов'язано із «рішенням» Гродненського обласного суду, який засудив журналіста міжнародного каналу громадського телебачення Польщі Андрія Почобута до 8 років позбавлення волі.
  • У Польщі розчаровані початковою пропозицією 10-го пакету санкцій Європейського союзу проти Росії.

Можливо зацікавить