Школярка зламала вчительці ногу через зауваження. Відео

Школярка зламала вчительці ногу через зауваження. Відео

26 січня у США школярка дуже агресивно відреагувала на зауваження від вчительки та побила її. Інцидент трапився  у класі середньої школи Heritage High School, що в штаті Джорджія.

Про це повідомляє Fox News.

Після побоїв жінку доправили до лікарні з переломом ноги. Їй необхідно пройти курс реабілітації, щоб відновитись від отриманих травм і почати ходити. 

 За даними слідства, агресивну ученицю затримали, їй пред'явлено звинувачення в скоєнні побоїв при обтяжуючих обставинах.  В офісі шерифа округу Рокдейл заявили, що розслідування цієї справи триває.

 Натомість відео, яке поширили тисячі юзерів у мережі, активно обговорюють люди. Зокрема інші педагоги заявляють, що немає виправдання насильству. На їх думку, такі інциденти безпосередньо пов’язані з загальнонаціональною нестачею вчителів у США.

Читати також:

  • У Луцьку судили підприємицю, яка побила жінку біля одного з магазинів, зламавши тій лобну кістку ліворуч. Жінку визнано винною та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 3 роки. 
  • У США кілька поліцейських на початку січня до смерті забили темношкірого чоловіка. Через це в деяких містах почалися масові протести. Правоохоронні органи вже почали розслідувати цю справу.

Можливо зацікавить