Спонсор збірної України працює з росіянами. Президент УАФ мовчить

Спонсор збірної України працює з росіянами. Президент УАФ мовчить

3 березня з'явилася шокуюча новина: технічній спонсор збірної України Joma продовжив працювати з росіянами і розробив нову форму для російського «Зеніта». Петербурзький клуб похизувався фото комплекту у соцмережах.

Про це пише Football Hub.

Офіційній дистриб’ютор іспанської компанії Joma в Україні виступив із заявою щодо цієї скандальної ситуації. 

«Хочемо звернутись до наших клієнтів та підписників з приводу сьогоднішньої ситуації!Позиція нашого магазину повністю збігається зі всіма висловлюваннями і коментарями! Ми обурені новиною про те, що Joma стає технічним спонсором одного з російських клубів. Наш магазин є Дилером Joma в Україні! Ми сплачуємо податки до бюджету України, донатимо на ЗСУ і працюємо заради перемоги нашої країни підтримуючи економоміку та надаючи робочі місця українцям в цей складний для всіх нас час Інформація яка є на даний момент наступна – головний представник Joma в Україні звернувся до головного офісу Joma Sport та чекає від них офіційний коментар з приводу цієї ситуації!»

Спонсор збірної України працює з росіянами. Президент УАФ мовчить

Львівські «Карпати» також відреагували на цю подію і повідомили про зупинення співпраці з Joma. 

А ось від президента Української асоціації футболу Андрія Павелка жодної реакції. 

Згодом, УАФ Маркетинг (та сама, яка внесла заставу за Андрія Павелка та Юрія Запісоцького у майже двадцять мільйонів гривень на двох) опублікувала свою «позицію» в цій історії. Дії іспанського бренду не засудили, а лише стверджують, що надіслали запит у головний офіс Joma із проханням пояснити ситуацію.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить