В голосових зв'язках з'явилося новоутворення: співачка Настя Каменських перенесла концерт у Луцьку

В голосових зв'язках з'явилося новоутворення: співачка Настя Каменських перенесла концерт у Луцьку

Українська співачка Настя Каменських зізналась, що захворіла - у виконавиці проблеми з голосовими зв'язками. Співачка повідомила, що вимушена перенести на іншу дату концерт, який мав відбутися у Луцьку 1 квітня.

У своєму інстаграмі знаменитість опублікувала відео, де з хриплим голосом зізналась, що занедужала, - пише ТСН.

За словами Насті, в її голосових зв'язках з'явилося новоутворення, яке треба негайно лікувати. У гіршому випадку знаменитість може назавжди втратити голос.

«Друзі, я втратила голос через новоутворення у голосових зв'язках, яке наразі не дозволяє моїм зв'язкам повноцінно функціонувати. Мені необхідне термінове лікування, щоб відновити голос. Якщо цього не зробити зараз, можу втратити голос назавжди», - поділилася артистка.

Наразі Каменських перебуває у благодійному концертному турі містами України. Тож, через проблеми зі здоров'ям Настя була вимушена перенести на інші дати п'ять концертів – у Житомирі, Луцьку, Рівному, Тернополі, Хмельницькому. Настя додала, що зв'язки мають прийти в норму вже за декілька тижнів. Так, концерт, який мав відбутися  у Луцьку 1 квітня перенесли на 21 квітня.

«Згідно з висновками лікарів, після термінового лікування, дотримання усіх рекомендацій та рекомендованого режиму — мій голос і робота зв'язок прийдуть в норму вже за декілька тижнів», - зазначила співачка.

Читайте також:

Можливо зацікавить