Відома співачка-зрадниця посміялася з української мови: розізлилися навіть росіяни

Відома співачка-зрадниця посміялася з української мови: розізлилися навіть росіяни

Співачка з Черкас Анна Асті цілий рік замовчувала напад Росії, аж раптом згадала про Батьківщину. Вона запропонувала фанам вгадати кілька слів її «рідною українською мовою». Деякі з них дуже повеселили зрадницю.

Про це пише 24 канал. 

32-річна Анна Дзюба, яку всі знають як Анну Асті, давно «присмокталася» до Росії. Проте після того, як на «шабаші» Путіна на «Лужниках» заспівали українською реп про Маріуполь, і собі згадала кілька слів солов'їною. Щоправда, зробила це не з любові, а щоб посміятися.

Анна Асті посміялася з української мови

«Усім привіт, друзі, з вами Анна Асті і я хочу, щоб ви вгадали кілька слів моєю рідною українською мовою. Ну що, готові? Перше – «парасолька». Це зонтик. Друге слово – «ліхтарик». Знаєте що це? Фонарик. І третє, одне з найсмішніших слів, яке я нещодавно чула від свого товариша – це слово «підозра». Є ідеї? Подозрение. Ось так, – розсміялася чомусь співачка-зрадниця.

У коментарях об'явилися українці, які спробували присоромити зрадницю, але безрезультатно:

  • «Асті чому мовчиш? Яка твоя позиція? Чому в Росії?».
  • «Їй пофіг на Україну – отака її позиція, хай йде за російським кораблем»;
  • «А яка там позиція може бути? Вони всі підтримують або язик у дупу поклали і спокійно мовчать, погоджуючись зі всім, що відбувається»;
  • «І не соромно сидіти в Росії?»;

  • «Ти згадала, що ти з України?».

     

Натомість росіяни, які набігли в коментарі, здивувалися, що Анна Асті з України. Більшість з них були переконані, що вона теж окупантка або ж грузинка. Тому про всяк випадок закидали повідомленнями «Крим наш», а дехто навіть відправив додому.

Читайте також:

 

 

Можливо зацікавить