Відомий співак Monatik виступить у рідному Луцьку

Відомий співак Monatik виступить у рідному Луцьку

Monatik їде у Всеукраїнський тур «ART Оборона». Співак дасть концерт й у рідному Луцьку.

Як повідомляють організатори, основною ціллю Всеукраїнського туру «ART Оборона» є спільна ініціатива артиста з Фондом «Твоя опора» – збір коштів на допомогу дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій України. Протягом кожного з концертів будуть додатково проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців.

Крім надзвичайно важливого збору коштів для українців, одним із завдань туру для Дмитра Монатіка є музична арт терапія. Разом зі своєю командою артист готує безліч сюрпризів на нові композиції, що полюбилися людям; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання «відремонтованих» (repaired) легендарних хітів артиста, що так люблять мільйони українців.

Тур проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і наших волонтерів.

Зазначимо, що раніше Monatik не давав концерти в рідному Луцьку, бо тут на його адресу пишуть найбільше негативних коментарів у соцмережах.

Про це власник Tikhonov сoncert and event agency Євгеній Тихонов розповів під час інтерв'ю виданню «Перший».

«Невтішна статистика: у Волинській і Рівненській областях найбільше негативних коментарів про Дмитра Монатіка.Я сподіваюсь, що колись переростемо цю штуку і таки привеземо його з концертом туди, де він виріс, де живуть його батьки, які будуть пишатись своїм сином, але зараз не той час. Я не знаю, з чим це пов’язано. Може, в нас багато заздрісних людей», - зазначав організатор концертів.

Концерт артиста відбудеться у «Промені» 16 червня о 19:00.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить