Волиняни розкачали фанів: «Kalush Orchestra» випустив колаборацію з відомим канадським репером

Волиняни розкачали фанів: «Kalush Orchestra» випустив колаборацію з відомим канадським репером

Гурт «Kalush Orchestra», в складі якого є волиняни, записав запальну пісню у колаборації з відомим канадським реп-виконавцем bbno$ та українським саундпродюсером DITVAK. Незвична композиція отримала загадкову назву «Ushme Uturbe». 

Про це пише ТСН.

Разом з піснею виконавці запрем'єрили яскравий танцювальний кліп. Відеоробота знімалася у США, тож у кадрі з'явилися український та американський прапори. 

«Йоу! Ви знаєте, що може статися, коли об'єднаються артисти таких хітів, як «Lalala» та «Стефанія», і талановитий український саундпродюсер DITVAK? Трек Ushme Uturbe - це незвичайне поєднання американського репу та українських мотивів, яке точно застрягне у вашій голові. Відео на трек ми знімали в Остіні, США. Сподіваємося, вам сподобається результат нашої співпраці», - представили пісню Kalush Orchestra.

У кліпі артисти приміряли стильні яскраві образи, а також чорні спортивні костюми з неоновим рожевим гербом України, а bbno$ з'явився в кадрі у синьому класичному костюмі та жовтій штучній шубі. Та й взагалі, багато уваги в своїй роботі музиканти присвятили українській символіці. 

Читайте також:

Можливо зацікавить