Володимир Зеленський розповів про нову спробу росіян перехопити ініціативу у війні

Володимир Зеленський розповів про нову спробу росіян перехопити ініціативу у війні

Український президент попередив, що Росія готує нову спробу перехопити ініціативу у війні. Саме тому Україні треба  озброєння.

Відповідну заяву Володимир Зеленський зробив під час свого традиційного вечірнього звернення. 

«Росія готує нову спробу перехопити ініціативу у війні, те, що характер бойових дій на фронті потребує нових рішень в оборонному постачанні, – усе це тільки підкреслює, як важливо координувати наші зусилля – усіх учасників коаліції захисту України та свободи. І пришвидшувати ухвалення рішень», - заявив Володимир Зеленський.

Він також додав, що сьогодні добрий приклад подала Велика Британія, оголосивши про новий пакет оборонної допомоги. Відтак, український подякував за своєчасну підтримку країні.

Нагадаємо, що Велика Британія надала Україні новий пакет військової допомоги. У ньому є танки, гармати, безпілотники та інша важлива зброя.

Читати також:

  • Росіян, які зараз мовчать про російський тероризм, чекає те ж саме. Але, коли прийдуть до них, то допомогти буде нікому. Глава держави звернувся до жителів РФ у зв'язку з терактом у Дніпрі.
  • Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій щодо 198 осіб, серед яких російські діячі культури та пропагандисти, а також ряд громадян України.

Можливо зацікавить