Дітей, яких витягнули з крижаної води на Волині, готують до виписки

Дітей, яких витягнули з крижаної води на Волині, готують до виписки

20 січня нововолинські рятувальники Ігор Сарай та Юрій Бричук провідали у хлопчиків, котрі ледве не потонули на місцевому кар'єрі.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС області. 

Нагадаємо, подія сталася 3 грудня. Троє хлопчиків, віком 10-12 років, вийшли на лід та провалилися на відстані 20 метрів від берега. Тоді одного з хлопчиків врятувати не вдалося. За життя ще двох, яких вдалося врятувати, боролися медики. 

Нині хлопці знаходяться на лікуванні у дитячому відділення Нововолинської лікарні. Їхній стан нормалізувався та поступово покращується. 

Як повідомила завідувачка дитячим відділенням Олена Варга, хлопців виписують зі стаціонару, однак у них ще попереду тривалий час реабілітації під наглядом сімейного лікаря.

Нині ж Максим та Адріан нарешті познайомилися зі своїми рятівниками, вони подякували фахівцям ДСНС за врятовані життя і пообіцяли ніколи більше не нехтувати правилами безпеки. 

Читати також: 

  • Двоє рятувальників, які витягали дітей з водойми у Нововолинську, повернулися до роботи після лікарні.
  • Волонтерка Анастасія Рудик показала, як разом з патрульними допомагає бабусі, яка живе в полі поблизу села Кримне Дубечненської громади Ковельського району. Шлях до баби Ганни виявився непростим: дорогу затопило, тому всім волонтерам довелося роззутися і йти босоніж.

Можливо зацікавить