Ексфутболіст-зрадник з Луцька вирішив судитися з Україною в міжнародному суді

Ексфутболіст-зрадник з Луцька вирішив судитися з Україною в міжнародному суді

Ексфутболіст-зрадник з Луцька Анатолій Тимощук хоче повернути все, чого позбавила його УАФ після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він сподівається повернутись в історію українського футболу, через що буде судитись з УАФ у Спортивному арбітражному суді в Лозанні.

Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас у телеграмі.

Розгляд справи для кожної зі сторін з урахуванням всіх процесуальних етапів обійдеться орієнтовно у 100 тисяч євро. Раніше Тимощук програв апеляції в усіх внутрішніх інстанціях. Його інтереси в Лозанні представлятиме болгарин Георгі Градєв, який не вперше співпрацює з Зенітом. Зокрема, він представляв інтереси росіян у справі щодо їхнього відсторонення від змагань клубів і збірних, але місію порятунку агресорів успішно завалив.

Зазначимо, що раніше Тимощук програв апеляції в усіх внутрішніх інстанціях.

Нагадаємо, Анатолій Тимощук з самого початку війни відмовився засуджувати Росію за напад на Україну. Він розповів, що не відчуває різниці між українцями та росіянами, їх менталітетом заявив, що поки що не збирається повертатися на Батьківщину.

У день народження Тимощука Луцька міська Рада позбавила колишнього гравця збірної України звання «Почесний громадянин міста».

Українська асоціація футболу позбавила Анатолія Тимощука всіх спортивних нагород і звань, а також викреслила його з офіційних реєстрів національних збірних через мовчазну підтримку злочинних дій ватажка Кремля Володимира Путіна в Україні.

Верховна Рада України наклала санкції на відомого ексфутболіста з Луцька за підтримку агресії Росії.

Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо 119 осіб, серед яких – псевдоукраїнські та російські діячі культури. Внесено до списку і експівзахисника збірної України з футболу з Луцька Анатолія Тимощука.

Читайте також:

 

 

 

Можливо зацікавить